Babysalmesang er for dig med en baby i alderen 0-6 mdr. ved forløbets begyndelse.

Vi mødes som oftest i Munkesalen, der ligger lige ved siden af kirken i klosterbygningen.

Her synger, leger, laver vi remser og hygger os sammen i en nær og nærværende stund.

 

Tilmelding sker til præst Edith Mark: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. nærmere info kontakt underviser Lotte Langkjær: 20820514 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Det varer hver gang 30-40 minutter. Herefter drikkes en kop kaffe/te over en hyggesnak, hvis man har tid og lyst.

Selvom man kommer ind midt i forløbet, kan man sagtens få noget godt ud af det.

Det koster ikke noget at deltage og er for alle. Dog opfordres man til at købe et rasleæg og et tørklæde, som skal bruges i undervisningen. Kan købes på stedet. Et sæt koster 60 kr.

Om babysalmesang

Musik, sang, rytmik, bevægelse - brug af alle sanser - er godt for en lille baby.
Munkesalen og kirkerummet giver i kraft af den særlige akustik en god ramme.

Vi vil sidde i en stor rundkreds på hver sin lille 'ø' med den rigtige synge- og danseafstand imellem os hele timen igennem. Herfra vil vi være sammen om at skabe en god stemning med sang, remser, lytning og leg med få rekvisitter.

Det er bedst, at din baby ikke er ældre end 5-6 mdr ved start, da man pga corona skal kunne holde retningslinjerne for afstand igennem hele forløbet.

 

Medbring

Det eneste, du skal medbringe, er din baby og dyne/tæppe, som I kan sidde/ligge på og evt nogle sokker/hjemmesko til dig selv.

 

Hvem er Lotte?

Musikforløbet ledes af Lotte Langkjær, der er uddannet almen musiklærer fra konservatoriet og har undervist i babysalmesang i en længere årrække. Hun har desuden arbejdet med kor, solosang, workshops, småbørnsundervisning 0-10 år mm. PT arbejder hun primært som kirkesanger, babysalmesang- og violinlærer og som sanghealer.