Vi i Mariager kirke vil gerne vise alle gamle konfirmander, at kirken ikke er færdig med dem, bare fordi de er blevet konfirmeret.

Derfor inviterer vi årets konfirmander til gensynsaften om efteråret i det år, hvor de er konfirmeret. Denne aften står i hyggens tegn, og menuen er pizza. Efter maden tester vi hvor meget af konfirmationsundervisningen, der stadigvæk sidder fast, inden aftenens film ruller over storskærmen.

Årets gensynsaften er:

Derudover vil både ottende og niende klasser blive inviteret til "Gudstjeneste og brunch!" Vi mødes en søndag i foråret til Højmesse kl. 10 - og bagefter går vi over i Klostret, hvor vi spiser brunch og hygger og snakker sammen.

Gudstjeneste og Brunch: Søndag den

Tal med din præst!

Vi som præster altid står klar til en fortrolig samtale om lige præcis dét, som du har behov for - så ring eller send os en mail, hvis du har behov for en snak. Præster har 100% tavshedspligt!