Tilmelding til konfirmandforberedelsen 2020-21

Den nye konfirmandsæson nærmer sig. Hvis du går i 7. klasse og bor i Mariager sogn, skal du tilmelde dig konfirmandforberedelsen, som begynder d. 9. september og varer indtil konfirmationen i foråret 2020.

Orienteringsmøde d. 16. august

Vi vil gerne invitere til konfirmandforældremøde og indskrivning søndag den 16. august i forlængelse af gudstjenesten kl. 10:00. Konfirmanderne selv må også meget gerne deltage.

Her vil vi – ud over at præsentere os selv og få sat ansigt på jer – også fortælle lidt om konfirmationsundervisningen og de kommende aktiviteter.

Jacob  vil varetage undervisningen af 7a, og Edith undervisningen af 7b.
Selve konfirmationsundervisningen starter den 9. august lige efter skole kl. 13:45 nede i klosteret (den gule bygning overfor kirken).

Konfirmander, der IKKE går på Mariager Skole - men ønsker at følge konformationsforberedelsen ved Mariager Kirke, skal henvende sig til Jacob eller Edith, så finder vi en plads på et af holdene.

Skulle I have behov for at kontakte os, kan Edith træffes på telefon 40452950 og Jacob på telefon 21441054

7a konfirmanforløb

Sognepræst Jacob D Krogh Rasmussen står for undervisning og konfirmationen søndag d. 25. april 2021.

7b konfirmandforløb

Sognepræst Edith Mark står for undervisning og konfirmation søndag d. 2. maj 2021.