Konfirmationerne bliver udsat til august.
Vi ønsker, at konfirmationerne kan planlægges og afholdes uden for mange corona-restriktioner. Derfor har vi nu besluttet, at udskyde konfirmationerne.

7a konfirmanforløb

Sognepræst Jacob D Krogh Rasmussen står for undervisning og konfirmationen søndag d. 22. aug. 2021.

7b konfirmandforløb

Sognepræst Edith Mark står for undervisning og konfirmation søndag d. 29. aug. 2021.

Mødetidspunktet for konfirmanderne på konfirmationsdagen er kl. 09.15!

Konfirmandfotografiet tages kl. 09.20!

Gudstjenesten begynder kl. 10.00 og varer cirka en time og et kvarter.

Antal pladser i kirken:

– én bænk pr. konfirmand, resten frie pladser – vis hensyn. Konfirmanderne får plan over siddepladserne lavet i alfabetisk rækkefølge efter fornavn. Så kan man også fortælle gæsterne, hvor de skal placere sig.

Familien må gerne rejse sig op, når navnet på konfirmanden nævnes.

Det er tilladt at tage billeder under konfirmandernes indgang og udgang, men ikke under selve konfirmationen.

Det er ikke tilladt for limousiner, hestevogne, trillebør o. lign. at køre ind på kirkegården og op foran kirken! Diverse afhentningskøretøjer henvises til kirkens parkeringsplads.