NB: Grundet Stine Tougaards afsked forestår Jacob D. Krogh Rasmussen begge konfirmationer.

Praktisk info for selve konfirmationen

Mødetidspunktet for konfirmanderne på konfirmationsdagen er kl. 09.15!

Konfirmandfotografiet tages kl. 09.20! Fortografen er Peter fra PJ Foto i Hobro.

Konfirmandfoto: Pris 100,- kuvert m navn og adresse (billederne sendes direkte fra fotograf til jer). Betalingen skal ske senest ved øvegangen op til konfirmationen. Konfirmanderne for nærmere besked i foråret.

Det er tillade at tage billeder under konfirmandernes indgang og undgang, men ikke under selve konfirmationen.

Gudstjenesten begynder kl. 10.00 og vare cirka en time og et kvarter.

Det er ikke tilladt for limousiner, hestevogne, trillebør og lign. at kører ind på kirkegården og op foran kirken! Diverse afhentningskøretøjer henvises til kirkens parkeringsplads.

Antal pladser i kirken.

– en bænk pr. konfirmand, resten frie pladser – vis hensyn. Konfirmanderne får siddeplan, lavet i alfabetisk rækkefølge efter fornavn. Så kan I også fortælle gæsterne, hvor de skal placere sig.

Familien må gerne rejse sig op, når navnen på konfirmanden nævnes.