kloluft1
Luftfoto af Mariager Kirkegård 011
Luftfoto af Mariager Kirkegård 003

• I januar bliver den årlige regning sendt ud. Fakturaen bliver sendt til e-boks.
    Har man fravalgt digital post, vil man få fakturaen sendt som brev.
  •  I marts bliver grandækningen taget af gravstederne.

•  I ugen før påske (alt efter hvordan vejret er, og hvor tidlig påsken falder) plantes der stedmoder planter på gravsteder hvor denne ydelse er tilvalgt.

•  I april starter renholdelse af gravsteder.

•  Først i juni plantes der sommerblomster på gravsteder hvor denne ydelse er tilvalgt.

•  Fra juli starter hækklipning.

•  I oktober starter grandækning på gravsteder hvor denne ydelse er tilvalgt. Pålægning af gran forventes afsluttet i uge 50 (omkring 10. december)
    Der startes med grandækning i områder på kirkegården hvor der er færrest blade. Som regel i denne rækkefølge: Afd. G - afd. H - afd. A - afd. B - afd. C - afd. D - afd. F og afd. E
    Blade: Nedfalden løv samles i samme rækkefølge som der grandækkes.

•  I oktober/november bliver fornyelsesbreve sendt ud, hvor gravstederne udløber ved næste årsskifte.

Luftfoto af Mariager Kirkegård 048
Luftfoto af Mariager Kirkegård 004